Leírás és Paraméterek
Alpha-amylase enzim
Az alfa-amiláz egy baktériumokból származó enzim, amely a zselatinizált keményítő lebontására (vagy folyósítására) szolgál, hogy rövid láncú dextrineket és egyszerű cukrokat hozzon létre a glükoamilázzal történő szacharifikáció és az élesztővel való erjesztés előtt.
Felhasználható mennyiség:
Legfeljebb 7,5 kg (16,5 lb) folyósított keményítő kezelésére elegendő, amely akár 25 liter (6,6 US Gal) erjesztési térfogatig alkalmazható.
Használati utasítás:
- Forrald fel a keményítő tartalmú alapanyag szuszpenzióját, majd főzd 30 percig, ezután vedd le a hőről és hagyd lehűlni 80°C-ra (176°F) vagy ennél kicsit alacsonyabb hőmérsékletre.
- Add hozzá az enzimet, alaposan keverd el, majd fedd le (vagy tartsd 65-80°C-on (149-176°F)), és hagyd állni 60 percig.
Fontos megjegyzés:
Bizonyos keményítő alapanyagok, például a kukoricakeményítő, hosszabb forralási időt igényelhetnek, hogy teljesen lebomoljanak és zselatinizálódjanak, mielőtt az alfa-amiláz enzim alkalmazásra kerül.
Kiszerelés: 12g
Hasonló termékek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!