Leírás és Paraméterek
Keserű narancshéj(szárított, aprított)
A curacaói keserű narancshéjat sok belga stílusú búzasörben alkalmazzák, hogy mély citrusos jelleget adhassanak, melyet gyakran a koriander mellett is használják. A gingyártásban a Curacao széles körben kifejti hatását, mint például a Hendricks, Gordons, Edinburgh Gin & Sipsmithekben. A keserű narancshéjjal való kezelés sok likőrnek és szesznek ad narancsos ízt.
A curacaói keserű narancshéj más típusú narancsból származik, mint az édes fajtája. A tövises keserű narancsfákat hagyományosan a ligetek külsejére ültetik a behatolók elrettentése érdekében, de a mélyen ízesített és aromás gyümölcsök előnyei nyilvánvalóbbak, ha a héjakat napon szárítják és citrusos ízesítőként használják a sör és lepárlás során.
Kiszerelés | 20gr |
Adagolása | 10g-20g/15L sör |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.