Rólunk

Ismerje meg cégünk tevékenységét

A tulajdonos Gácsi Tamás céljai között szerepelt az Ő általa ma már mester szinten űzött hobbijának a pálinkafőzésnek a megismertetése, illetve a megújuló energiák felhasználása, az energiaellátás korszerűsítése. A célok megvalósításaként, 2011-ben, megalapította a GT Solar Kft. mely a kezdetekben egy kisbolttal és egy webáruházzal rendelkezett. A sikeres üzletvezetés, minőségi termékek és a vásárlók elégedettségének eredményeként, hamarosan a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a házi pálinkafőzők értékesítésében. A kezdetek óta több mint 25000 online vásárlónk volt, és számuk évről évre gyarapszik. 2018-ban az üzlet átköltözött egy nagyobb tágasabb helyre.

 

 

Pálinkafőző és sörfőzési eszközök értékesítése


GT Solar Kft. 2022-ben ünnepli 11 éves évfordulóját. Jelenleg az új vásárlók mellett, egy visszatérő vendégkörrel rendelkező üzlet és egy megújult webáruház bizonyítja sikerét a kereskedelmi piacon mely teljesen új arculattal és új névvel került bemutatásra. A régi "rezpalinkafozo.hu" oldalt felváltotta a fiatalosabb, lendületesebb és modernebb http://imake.hu  A lepárló berendezések mellett minden kellék elérhető a házi pálinkafőzéshez, illetve a házi sör készítés rajongóit is kitudjuk szolgálni, valamint kínálatunkban kerti szolár zuhanyzók is megtalálhatóak. Az értékesítés mellett szakmai segítséget is tudunk nyújtani vásárlóinknak mind a cefrézés, pálinkafőzés, mind pedig a sörfőzésben. 

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése 


gtsolar.hu bemutató oldalán napelemes - rendszerek típusait tekintheti meg az oda látogató, itt a lakossági igényektől egészen az ipari méretekig megtalálhatóak a különböző információk. Büszkén hirdetjük, hogy a keleti régió egyik legdinamikusabban növekvő kivitelező cége vagyunk. Fronius és SolarEdge szakszervizként vállaljuk garanciális és garancia időn túli javításokat. 
Munkáinkat nagy szakértelemmel végezzük, külön odafigyelve minden apró részletre.


Miért érdemes nálunk vásárolni?

 

 

  • Már 11 éve ezzel foglalkozunk
  • Állandó szakértői segítséget nyújtunk
  • Fizikailag is létező bolt vagyunk, valós nagy kínálattal, nem csak egy webáruház virtuális készlettel 2db laptoppal
  • A csomagot a lehető leghamarabb feladjuk, hiszen ebből élünk
  • Megnéznéd a terméket a vásárlás előtt, előzetes egyeztetés nélkül is megteheted

                                                         


Ha pálinkafőzőt szeretne vagy a villanyszámlája megszüntetésén gondolkozik, akkor térjen be hozzánk! 
Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnaményi út 35.