Blog
Gyümölcs magozás és aprítás jelentősége
2023. 05. 09. 11:44:52
I'Make webáruház
Cefre készítés alappillérei a magozás és aprítás, nagyban befolyásolják a párlat minőségét

Miért mérjük a fajsúlyt (SG)?
2023. 04. 24. 14:03:55
Egy gyakorlott sörfőzőnek elengedhetetlen adat, de nézzük meg miért jó megmérni és milyen információt tudunk szerezni általa!
Sörstílusok erjesztés alapján
2023. 05. 17. 14:16:00
I'Make webáruház
A sörélesztők különleges szerepe a sörstílus kialakításában...

Gyümölcs aromák használata
2023. 04. 18. 11:02:18
Használjunk aromát a pálinka ízfokozására vagy nem? Miként adagoljuk? Mire kell figyelnünk?

Help... Leégett a cefrém!
2023. 04. 04. 12:00:41
I make webáruház
Leégett a cefre... Semmi pánik, a pálinkafőzőt nem kell eldobni!

Hogyan kell használni a refraktométert?
2023. 04. 04. 11:53:23
I'Make webáruház
A refraktométer egy olyan eszköz, amely képes meghatározni egy adott anyag koncentrációját egy folyékony oldatban.

Készítsünk görögdinnye bort!
2023. 03. 29. 16:36:02
I'Make webáruház
Ebben a cikkünknek lépésről lépésre végig vezetjük, hogyan készítsünk görögdinnyebort görögdinnyepüréből.

Mindent a komlóról
2023. 03. 27. 15:08:25
I'Make webáruház
Tegyünk egy mélyebb merülést a komlók világában!
Gyümölcs cefrézésének szabályai
2023. 03. 13. 14:18:03
I'Make webáruház
Minőségi pálinka nyersanyaga csak egészséges, idegen anyagtól mentes, kiváló minőségű, aromaanyagokban gazdag, teljesen érett gyümölcs lehet.

Készítsünk mézsört!
2023. 03. 13. 10:50:13
I'Make webáruház