Blog

Gyümölcs magozás és aprítás jelentősége

Gyümölcs magozás és aprítás jelentősége

2023. 05. 09. 11:44:52 I'Make webáruház

Cefre készítés alappillérei a magozás és aprítás, nagyban befolyásolják a párlat minőségét

Miért mérjük a fajsúlyt (SG)?

Miért mérjük a fajsúlyt (SG)?

2023. 04. 24. 14:03:55

Egy gyakorlott sörfőzőnek elengedhetetlen adat, de nézzük meg miért jó megmérni és milyen információt tudunk szerezni általa!

Sörstílusok erjesztés alapján

Sörstílusok erjesztés alapján

2023. 05. 17. 14:16:00 I'Make webáruház

A sörélesztők különleges szerepe a sörstílus kialakításában...

Gyümölcs aromák használata

Gyümölcs aromák használata

2023. 04. 18. 11:02:18

Használjunk aromát a pálinka ízfokozására vagy nem? Miként adagoljuk? Mire kell figyelnünk? 

Help... Leégett a cefrém!

Help... Leégett a cefrém!

2023. 04. 04. 12:00:41 I make webáruház

Leégett a cefre... Semmi pánik, a pálinkafőzőt nem kell eldobni!

Hogyan kell használni a refraktométert?

Hogyan kell használni a refraktométert?

2023. 04. 04. 11:53:23 I'Make webáruház

refraktométer egy olyan eszköz, amely képes meghatározni egy adott anyag koncentrációját egy folyékony oldatban.

Készítsünk görögdinnye bort!

Készítsünk görögdinnye bort!

2023. 03. 29. 16:36:02 I'Make webáruház

Ebben a cikkünknek lépésről lépésre végig vezetjük, hogyan készítsünk görögdinnyebort görögdinnyepüréből.

Mindent a komlóról

Mindent a komlóról

2023. 03. 27. 15:08:25 I'Make webáruház

Tegyünk egy mélyebb merülést a komlók világában!

Gyümölcs cefrézésének szabályai

Gyümölcs cefrézésének szabályai

2023. 03. 13. 14:18:03 I'Make webáruház

Minőségi pálinka nyersanyaga csak egészséges, idegen anyagtól mentes, kiváló minőségű, aromaanyagokban gazdag, teljesen érett gyümölcs lehet.

Készítsünk mézsört!

Készítsünk mézsört!

2023. 03. 13. 10:50:13 I'Make webáruház

Ezen a héten megnézzük, hogyan lehet a mézet beépíteni az otthon főzött sörbe.