Blog
Gyümölcs cefrézésének szabályai
2023. 03. 13. 14:18:03
I'Make webáruház
Minőségi pálinka nyersanyaga csak egészséges, idegen anyagtól mentes, kiváló minőségű, aromaanyagokban gazdag, teljesen érett gyümölcs lehet.

Készítsünk mézsört!
2023. 03. 13. 10:50:13
I'Make webáruház
Ezen a héten megnézzük, hogyan lehet a mézet beépíteni az otthon főzött sörbe.

Kationcserélő gyanta
2023. 03. 06. 15:14:00
I'Make webáruház
Mire jó a kationcserélő gyanta? Miért érdemes a pálinkafőzést követően használni? Tudjon meg mindent!

Malátakivonat és sörélesztő kenyér sütéshez
2023. 03. 06. 13:53:44
I'Make webáruház
Szereti saját maga megsütni a kenyeret? Kelesszen sörélesztővel és malátakivonattal, hogy igazán különleges eredményt kapjon.

Hőzsugor fólia használata
2023. 02. 23. 14:33:39
I'Make webáruház
Sokunknak okozott már fejtörést, hogy a hőre zsugorodó fóliát, hogyan is lehet szépen felhasználni.

A házi sörfőzésben előforduló hibák
2023. 02. 22. 15:13:26
I'Make webáruház
A sörhibák tágabb értelemben minden olyan tulajdonságot jelentenek, amely a sörben található, és amelyet a sörfőző nem szándékozott.

Opálos pálinka - mitől? -miért?
2023. 02. 21. 12:15:02
I'Make webáruház
A házi pálinkafőzés egyik "réme" az opálosodás.
Írásunkban ismertetjük mitől lesz fehér a pálinkánk.

Cider készítése - Ilyen egyszerű!
2023. 02. 21. 10:05:16
I'Make webáruház
Nem igazán szereted a sört? Esetleg kedveskedni szeretnél a nőknek is egy könnyű Ciderrel?
A házi Cider készítése pofon egyszerű, de igazán finom és frissítő.
Pektinbontók, élesztők szerepe cefrézéskor
2023. 02. 16. 14:49:45
I"Make webáruház
Napjainkban egyre szélesebb körben használják már cefre készítésnél a pektinbontót és a fajélesztőt.

Gyümölcscefre savbeállítása
2023. 02. 16. 12:17:24
I'Make webáruház