Fajélesztők

A cefrében használatos fajélesztők/ élesztők

Ha bizonytalan vagy az élesztő választásban akkor a bal oldali szűrő sáv segítségével jól ki tudod választani a számodra megfelelő fajélesztőt,  csak azt kell tudnod ,hogy milyen gyümölcsből szeretnéd a cefrét készíteni. Ha bizonytalan vagy benne, keresd szakértőnket elérhetőségeinket akik szívesen segítenek a megoldásban. 

A pektinbontás, után 1 nappal szükséges a cefréhez adni. Az élesztők használatával az erjesztés szabályozott körülmények hatására megy végre, a végeredményben pedig biztosak lehetünk ,hogy jó lesz. Az élesztő legfőbb előnye, hogy az erjedés hatékonyabb és jobb az aroma koncentráció. A kategóriában megtalálhatóak álltalános célú élesztők, cukor élesztők, hidegtűrő élesztők, és speciálisan illatanyag fokozó élesztők is. 
 

Rendezés: