Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Aszalt gyümölcsök

Színezzük, aromázzuk, ágyasozzuk pálinkánkat

Sajnos nem minden gyümölcsből készülhet pálinka, vannak olyan termések, melyek aszalványok lesznek, de ízükben, aromájukban hozzájárulhatnak az italunk zamatához. Valamint akinek nincs ellenére a "színezett" párlat nemcsak esszenciát adhat a pálinkához, de a gyümölcs jellegéből adódóan megszínezheti azt. Ha van olyan pálinkája, melynek íze közel sem úgy alakult, ahogy várta, vagy évek óta ott áll a kamrában, gyümölcs ágyra helyezve új köntösbe öltöztetheti azt. Biztosak vagyunk abban, hogy a vendégek szeretni fogják.

Nem találta amit keresett? Esetleg lenne egy fejlesztési ötlete? Írja meg nekünk! Ötlet megírása!

Rendezés: