Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Aszalt sárgabarack

1.430 Ft (1.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.930 Ft (3.743 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-945
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható csomag feladás: 2024. május 22.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

Igazi sárgabarack íz!
2.060 Ft (1.622 Ft + ÁFA)
1.780 Ft (1.402 Ft + ÁFA)
14% Kedvezmény:
Igazi sárgabarack íz!
2.420 Ft (1.906 Ft + ÁFA)
2.130 Ft (1.677 Ft + ÁFA)
12% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Gyümölcs aszalvány sárgabarack

Sárgabarack aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42º közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

Kiszerelés 180g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.