Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Aszalt vörös áfonya

1.100 Ft (866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.930 Ft (3.743 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-903
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 11
Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható csomag feladás: 2024. április 23.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

Igazi áfonya íz!
1.730 Ft (1.362 Ft + ÁFA)
1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)
16% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Kalifa Vörös áfonya aszalvány

Áfonya aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42° közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

Kiszerelés 180g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.