Leírás és Paraméterek
Szűrőpapír pálinka szűréshez
A nagy gondossággal készített pálinkánál is előfordulhat, hogy valami félre csúszik és kénytelenek vagyunk szűrést csinálni, hogy kijavítsuk az esetlegesen kialakult pálinka hibát. Ez a szűrőpapír alkalmas a párlat tisztává tételére, de ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el vele a pálinkát mindenképp fagyasztóba kell tenni egy éjszakára és így lehűlve kell átengedni ezen a szűrőpapíron. Mivel ez a papír igen vastag nem kell meglepődni, ha netán lassan folyik át rajta a szűrendő nedű. Ágyas pálinka vagy fa kockával érlelt ital szűrése előtt érdemes a párlatot megszabadítani a kisebb - nagyobb gyümölcs daraboktól, fa kockáktól, mert a szűrőpapírt igen hamar eltömíthetik és sikertelen lesz a folyamat.
Átmérő | 50 cm |
Anyag | Papír |
Átszűrhető mennyiség | 25 L |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.