Leírás és Paraméterek
Lallzyme HC pektinbontó enzim
Nagyobb lényeredék. Jól préselhetővé teszi a szőlőt. Csökken a barnulási, öregedési hajlam, kisebb kénessav igény. Gyorsabb tisztulás, tömörebb üledék. Vörösboroknál több színanyag. A bor deríthetősége, szűrhetősége javul. Növeli a fajta jelleget. A gyümölcscefre erjeszthetőségét, feldolgozhatóságát alapvetően javítja.
Kiszerelés | 10gr |
Adagolás
Fehér szőlők (pektintartalomtól függően): 1-3 g/q
Kék szőlők (színkinyerés fokozás): 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 g/q
Kék szőlők (színkinyerés fokozás): 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 g/q
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.