Adagolás
Fehér szőlők (pektintartalomtól függően): 1-3 g/q
Kék szőlők (színkinyerés fokozás): 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 g/q
Kék szőlők (színkinyerés fokozás): 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 g/q
Leírás és Paraméterek
Lallzyme HC pektinbontó enzim
Nagyobb kihozatal azáltal, hogy jól préselhetővé teszi a gyümölcsöt. Csökken a barnulási, öregedési hajlam, kisebb kénessav igény. Gyorsabb tisztulás, tömörebb üledék. Vörösboroknál több színanyag. A bor deríthetősége, szűrhetősége javul. Növeli a fajta jelleget. A gyümölcscefre erjeszthetőségét, feldolgozhatóságát alapvetően javítja.
Kiszerelés | 10gr |
Vélemények
1 értékelés
KTK
|
Igazolt vásárlás
2024. 05. 15.
Minden ok!