Leírás és Paraméterek
Aromavadász: Szabadítsd fel az ízeket
A Lallzyme Beta az aromák legjobb barátja – ez az enzimkészítmény a cukrokhoz kötött, érzékszervileg inaktív aromaanyagokat szabadítja fel, hogy felerősítse a párlatok fajtajellegét és intenzív ízvilágát. Ezzel az enzimmel a rejtett aromák új életre kelnek, még alacsony hőmérsékleten is, hiszen 10 °C fölött már aktív.
A használata egyszerű és hatékony
- 12 °C-on, 5 g/hl dózissal a reakcióidő mindössze 4-5 hét
- 14-16 °C-on ez az idő lerövidül 3-4 hétre
A zajos erjedés után is könnyedén bekeverhető a cefrébe, majd a végerjedés után 3-4 héttel már főzhető is, gyümölcsöknél (körténél és bogyósoknál) akár 1 hét után is.
Ez az enzim olyan, mint egy titkos aromaaktiváló kulcs, ami az ízek csúcsára repít minden párlatot!
Felhasználási javaslatok
- Aroma felszabadítása: Az enzimes reakció gyorsan és hatékonyan szabadítja fel az aromaanyagokat a cefréből, maximálva az ízélményt.
- Alacsony hőmérsékleten is működik: Akár 10 °C-on is képes aktívan felszabadítani a terpénalkohol komponenseket.
- Könnyű adagolás: Zajos erjedés után is alkalmazható, 5 g/q dózisban, a végerjedéshez igazítva.
Hasonló termékek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!