Leírás és Paraméterek
Whiskey Élesztő – Prémium Minőségű Erjesztés a Tökéletes Whiskey Párlathoz
A whiskey élesztő egy speciális, aktív, szárított élesztőtörzs, amelyet kifejezetten whiskey készítéséhez fejlesztettek ki. Képes kihozni a gabona- és kukoricaalapú cefréből az optimális ízprofilt, így biztosítva egy elegáns, jól lekerekített és kifinomult párlatot, amely kiválóan alkalmas tölgyfahordós érlelésre.
Miért válassza ezt a whiskey élesztőt?
Ez az élesztő kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy a fermentáció során maximalizálja az alkoholtartalmat és fokozza az aromaprofilokat, miközben segít megtartani a whiskey karakteres, komplex ízeit. Használatával tiszta, kifinomult párlatot érhet el, amely az érlelés során még gazdagabbá válik.
Hogyan készül a whiskey?
A whiskey alapja gabonafélék és kukorica, amelyből először cefrét készítenek. Ehhez vizet és élesztőt adnak, amely az erjedési folyamat során a cukrot alkohollá alakítja. Az így kapott alapot lepárlással koncentrálják, majd tölgyfahordós érlelés következik, amely meghatározza a whiskey végső ízét, színét és karakterét.
Adagolás és kiszerelés:
- Ajánlott adagolás: 20 g / 25 L cefre
- Kiszerelés: 20 g-os tasak
Készítsen prémium minőségű whiskey-t otthon ezzel a professzionális whiskey élesztővel!
Rendelje meg most, és kezdje el a tökéletes whiskey megalkotását!