Leírás és Paraméterek
Közepes pörkölésű chips tölgyfából
Tölgyfa chips / forgács pálinka érleléshez
A tölgyfa forgács kiválóan alkalmazható a fa hordó kiváltására, rövid időn belül arany-konyakos, likőrös színt kölcsönöz a pálinkának és ha a fa jellegzetes ízét szeretnénk belecsempészni a szeszes italunkba 2 hónapig pihentetnünk kell. A legjobb tulajdonsága a fa forgácsnak, hogy nem "issza" el a gyümölcspárlatot. Az érlelés során a pálinka át fogja venni a chips karakteres ízét. A használta mindenképp szűrést igényel az érlelés után.
Kifejezetten ajánljuk csonthéjas, bogyós típusú gyümölcsökhöz.
Kiszerelés | 100g |
Adagolás | 0,5-30g / 10L |
Maximális érési idő | 3 hónap, ezután el kell távolítani a fa forgácsot |
Vélemények
1 értékelés
Antal
|
2023. 01. 30.
Mindig ezt használom. De Önöknél volt a legolcsóbb. Megrendeltem, hamar ideért.