Leírás és Paraméterek
Challenge cefre élesztő
Alap élesztő, mely bármilyen gyümölcs cefre erjesztésére alkalmas a megadott erjedési hőmérsékleten.
Az optimális élesztő aktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10-szeres mennyiségű 35-40 C° - os vízben folyamatos keverés mellett feloldjuk. 15-20 perc állásidő után a szuszpenziót fokozatosan a cefre hőmérsékletére hűtjük, ezután keverés mellett a cefréhez adagoljuk.
-
Erjedési hőmérséklet: Hidegtűrő 8-15 C°-ig
-
SO2 rezisztencia: Igen ellenálló, 100 mg/l – ig
Felhasználás során javasoljuk tápsó alkalmazását.
Tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen, idegen szagot kibocsátó anyagtól elkülönítve.
Kiszerelés | 500gr |
Adagolás | Fehér cefrénél való használat esetén:20-30gr/hl |
Adagolás | Vörös cefrénél való alkalmazásnál:10-20gr/hl |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.