Lebegő hőmérő

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IM-644
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 12
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft

Leírás és Paraméterek

30 cm hosszú hőmérő a cefre készítéséhez, a visszahűtéshez. Az erjesztő edénybe is elhelyezhető, hogy ellenőrizze az erjesztések hőmérsékletét. 
Ez a mechanikus eszköz hosszabb élettartamú, és az elektronikus mérőműszerekkel ellentétben nem igényel kalibrálást, elemet vagy javítást.

 
 
Kiemelkedő jellemzők:
  • Hosszú szár: 30 cm hosszú. Ideális nagyobb cefre mennyiség főzéséhez.
  • Nagy pontosság: Ugyanaz az élesztő különböző aromákat és ízeket mutat különböző erjesztési hőmérsékleten. Az alacsony hőmérsékleten történő főzés fűszeresebb/szegfűszeges ízeket eredményez, míg a magas hőmérsékleten történő főzés gyümölcsösebb/banánosabb ízeket eredményez. A pontos hőmérő segít fenntartani az ideális sörfőzési környezetet.
  • Mikrobamentes üvegtest: Az elektronikus hőmérők fémszondával rendelkeznek, amelyet nem könnyű tisztítani, és gyakori cserét igényel. Ehhez képest ez a hőmérő könnyebben tisztítható.
  • Hosszú élettartam: Elektronikus vagy mechanikus alkatrészek nélkül, ezek az erjesztőkamra egyik sarkába ragaszthatók, és egy életen át tartanak. Nincs szükség javítási karbantartásra vagy kalibrálásra.
  • Egyetlen skála: Csak egy Celsius skálával rendelkezik. Így soha nem lesz zavar a hőmérséklet leolvasásakor. Emellett ez megkönnyíti a hőmérséklet leolvasását a gyengülő látással rendelkezők és az előrehaladott korúak számára is.
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.