Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Pálinka hígítása, szeszfok beállítása

I'Make webáruház
2023. 07. 13. 11:48:08
Pálinka hígítása, szeszfok beállítása

Nézze meg videónkat a pálinka szeszfok beállításának módjáról!

Sikerült lefőznie pálinkáját... túl van a nehezén, de nem szabad elfelejtkezni a helyes pálinka szeszfok beállításáról sem. 

A folyamat legfontosabb tudnivalói:

  • a hígításhoz használjon desztillált vizet
  • a víz és a párlat hőfoka is 20 fok körül legyen
  • ne akarja egy nap alatt beállítani, mert az a pálinka széteséséhez vezet.
  • az eszközök kellően tiszták legyenek ("élelmiszert" állít elő, így fontos a tisztaság)

A teljes folyamat megismeréséhez tekintse meg videónkat:

                                                             

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Pálinkafőzés folyamata