Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat

Tündérkert aszalvány Meggy 80g

1.270 Ft (1.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.710 Ft (3.533 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-930
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 13
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható csomag feladás: 2024. február 27.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

1.860 Ft (1.465 Ft + ÁFA)
1.620 Ft (1.276 Ft + ÁFA)
13% Kedvezmény:
2.220 Ft (1.748 Ft + ÁFA)
2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
10% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Gyümölcs aszalvány meggy 80gr

Meggy aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez

(cukrozott--> amennyiben nem szeretné elédesíteni pálinkáját, a felhasználás előtt érdemes langyos vízzel átöblíteni)

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42º közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

Kiszerelés 80gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.