Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Tündérkert aszalvány Meggy 80g

1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.930 Ft (3.743 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-930
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerezhető hűségpontok: 14
Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható csomag feladás: 2024. szeptember 09.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

2.340 Ft (1.843 Ft + ÁFA)
2.140 Ft (1.685 Ft + ÁFA)
9% Kedvezmény:
1.980 Ft (1.559 Ft + ÁFA)
1.650 Ft (1.299 Ft + ÁFA)
17% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Gyümölcs aszalvány meggy 80gr

Meggy aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez

(cukrozott--> amennyiben nem szeretné elédesíteni pálinkáját, a felhasználás előtt érdemes langyos vízzel átöblíteni)

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42º közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

Kiszerelés 80gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.