Tündérkert aszalvány Földieper 100g

1.440 Ft (1.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.710 Ft (3.533 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-969
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
1.540 Ft (1.213 Ft + ÁFA)
23% Kedvezmény:
2.320 Ft (1.827 Ft + ÁFA)
1.870 Ft (1.472 Ft + ÁFA)
19% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Eper gyümölcs aszalvány


Eper aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez
(cukrozott--> amennyiben nem szeretné elédesíteni pálinkáját, a felhasználás előtt érdemes langyos vízzel átöblíteni)

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42º közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

Kiszerelés 100g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.