Tündérkert aszalvány Cseresznye 100g

815 Ft (642 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ágyas pálinka könyv
3.710 Ft (3.533 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IM-919
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható csomag feladás: 2023. december 12.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

1.765 Ft (1.390 Ft + ÁFA)
1.650 Ft (1.299 Ft + ÁFA)
7% Kedvezmény:
1.405 Ft (1.106 Ft + ÁFA)
1.170 Ft (921 Ft + ÁFA)
17% Kedvezmény:

Leírás és Paraméterek

Gyümölcs aszalvány cseresznye 100gr

Cseresznye aszalvány, ágyas pálinka készítéséhez

(cukrozott--> amennyiben nem szeretné elédesíteni pálinkáját, a felhasználás előtt érdemes langyos vízzel átöblíteni)

Ágyas vagy gyümölcságyon érlelt pálinka, az a gyümölcspálinka, melyet legalább 3 hónapig gyümölccsel érleltek. A végbe menő anyag átadási folyamatokban a gyümölcs/gyümölcsök szín- és íz anyagai beleoldódnak a pálinkába, amely ezáltal új érzékszervi tulajdonságokkal gazdagodik. A pálinka színe sz érlelésben résztvevő gyümölcs színét veszi át, még íze karakteresebbé, lágyabbá és selymesebbé válik.
Mindenképpen megemlítendő azonban, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat érdemes, mert a párlat készítés hibáit ez az érlelési folyamat sem fedi el.

Alap esetben 5L párlathoz 5g aszalvány használata ajánlott. A párlatunk alkoholfokát érdemes 38-42º közé beállítani, hogy a gyümölcs íze váljon karakteresebbé. Az érlelés folyamán meleg helyen szükséges tárolni és hetente-kéthetente összerázni.

A cseresznye, magozás után kerül kandírozásra, aminek köszönhetően élvezhetőbbé válik fogyasztása. Az érett cseresznyeszemek íze, az eljárást követően még inkább fokozódik a friss gyümölcshöz képest. Kiváló csemege magában vagy akár sütemények hozzávalójaként is.

Kiszerelés 100gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
...