Leírás és Paraméterek
Törzsoldat bor és must kénezéséhez
Felhasználható: Általános élelmiszeripari tartósítószer 5%-os (50 g/L) kéntartalmú oldat.
Tradicionális kénezőszer a borászatban.
Alkalmazás és adagolás must és bor kénezésekor:
A szüksége mennyiségű törzsoldatot adjuk közvetlenül a musthoz vagy a borhoz, folyamatos keverés mellett.
-
egészséges, édes musthoz: 1 dl/hl
-
kissé rothadt termés esetén: 1,5 dl/hl
-
rothadt termés esetén: 2 dl/hl
-
friss musthoz szállításkor: 3 dl/hl
-
borok gyenge kénezésekor: 1 dl/hl
-
borok közepes kénezéskor: 2 dl/hl
-
borok erős kénezéskor: 3 dl/hl
Bornál átlagos, egyszeri adagja 1-2 dl/hl havonta, kéthavonta.
Kiszerelés | 1L |
Összetevők | 95% víz és 5% kéndioxid |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.