Leírás és Paraméterek
Málnás sörsűrítmény
Lédús, gyümölcsös, málnás savanyú sör a frissítő és ütős jegyek tökéletes kombinációját biztosítja, enyhe savanyúsággal.
A savanyú/száraz sörök a tizennyolcadik századi Belgiumból származnak. Azonban heves vita folyik arról, hogy melyik volt előbb: a Brettanomyces élesztő használata fanyar és funky ízek létrehozására, vagy rossz higiénia és a baktériumok rossz ismerete. Egy dologban mindannyian egyetértünk, hogy a savanyú sörök a legérdekesebb kombinációk a piacon.
Málnás savanyú sörünk tökéletes választás a gyümölcsös sörök kedvelőinek. A tökéletes ajakbizsergő, amit nem tudsz letenni!
A sörsűrítmények használati útmutatóját itt letöltheti. A sűrítmények elkészítésénél a víz és cukor mennyisége sörsűrítményenként változik.
A Raspberry sour elkészítéséhez szükséges fontosabb adatok:
- 2,5L forró vízzel olvasztjuk fel a sűrítményt.
- 1 kg cukor vagy 1kg malátakivonat hozzáadása
- 20 L víz ( nem kell hogy forró legyen) hozzáadása majd az egész massza visszahűtése 25 C alá.
- Adja hozzá az élesztőt és zárja le az erjedéshez. Erjesztés: 18-21 C között
Sörmennyiség | 20L |
ABV | 5% |
Vélemények
1 értékelés
Tamás
|
2024. 03. 12.
Kedves imakeit olyan kérdésem lenne, hogy az élesztő a csomag részét képezi ?
Az élesztő megtalálható a sörsűrítmény dobozában.
Az élesztő megtalálható a sörsűrítmény dobozában.