Sörfőző csomagok

A frissen főzött házi sörnek nincs párja, íze, zamata, illata!


A házi sör bármikor felveszi a versenyt a bolti társaival és egyszerűbb mint gondolnád! Vedd kezedbe az irányítást, készítsd el saját házi főzésű sörödet.

Bal oldalt a házi sör szűrő segítségével csoportosíthatod a söröket a keserűségük alapján, minél nagyobb az IBU szám annál keserűbb a sör érzete.

Személyes tapasztalat, (100+ elkészített sör után) hogy a magyar emberek ízlése átlagosan 31-as IBU-t már keserűnek érzi. A nagyon megszokott bolti sörök (Borsodi, Soproni, Kőbányai) 19-23 IBU-nak felelnek meg a sörsűrítmények világában. Ha egy kicsit  " ipásabb " sört szívesen megkóstolnál akkor a 31-es IBU feletti sörsűrítményekből érdemes válogatni.


Komplett sörfőző csomagok, amelyek tartalmaznak minden szükséges hozzávalót a kiváló házi sör készítéséhez.A csomagban benne van a maláta, komló, roppantott búza, kukoricapehely, komló keverék, fűszerkeverék és sörélesztő. Készítése kicsit több időt és munkafolyamatot vesz igénybe, mint a sörsűrítményből készült sörök, viszont frissessége, zamata  kárpótolja az idődet.

Rendezés: