Pálinkafőző Keverős 34L

Méret:
219.900 Ft (173.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IM-117
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 2200
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Pálinkafőző keverős kivitelben házi párlat készítéshez 

Az igazi házi pálinka minőségi és teljes aromájához minőségi pálinkafőző kell.

Éppen ezért a Hobby főzőket ajánljuk minden pálinkát kedvelőnek, aki kis mennyiségben és csak kedvére állít elő pálinkát. Bár kis térfogatú, 25l és 35l  ez a bogrács minőségileg nem marad el a nagyobb modellektől. Számunkra rendkívül fontos a praktikum, ezért odafigyelünk minden olyan részletre, ami megkönnyítheti a pálinka főzését.

Ebbe a termékcsoportba tartoznak az otthoni használatra szánt pálinkafőző készülékek, illetve saját háztáji gyümölcsből kis mennyiségben párlat előállítása. Keverővel valamint gáz tűzterű változatban készülnek. Átlagosan 70-100kg gyümölcs cefrézésénél ajánljuk ezt a készüléket. A pálinkafőző beüzemelése és használata is nagyon egyszerű. Könnyen szállítható és nagyon kis helyen is elvégezhető a lepárlás. A készülék minden alkatrésze, amely érintkezésbe kerül fermentált gyümölcsmasszával és gőzzel, nagy tisztaságú elektrolitikus rézből készül.

Űrtartalom 34L
Tatozékok főzőüst, kupola, páracső, hűtő + réz spirál
A csatlakozások kúpos hollandi, míg az üst és a kupola találkozásánál víz-záró megoldás lett kialakítva.

Fontos információk

Pálinkafőző vásárlása esetén, bejelentési kötelezettsége van a helyi Önkormányzatnál, ahol szükséges a számla bemutatása is. Ezen okok miatt megkérnénk kedves vásárlóinkat, hogy a főző berendezés vásárlásánál a számlázási nevet és címet ezek tudatában adják meg. A számlázási név és cím, megegyezzen a későbbi használat során a főző helyéül szolgáló címmel.

A készülékhez biztosítunk ajándékba:
1 db hőmérőt (1 db a kupolába)
1 db Pálinkafőzés otthon zsebkönyv

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.