Finomító Lencse 10L

55.990 Ft (44.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IM-131
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 560
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható csomag feladás: 2023. december 13.

Leírás és Paraméterek

Finomító lencse 10L - Pisztóriusz tányér

Sokan szeretnénk, hogy a pálinkát ne kelljen ""kétszer főzni”….

Megvalósításában most tudunk segíteni és egy teljesen új utat nyitunk meg az egylépcsős lepárlás kedvelői előtt.
A finomító lencse egy olyan kiegészítő tartozék, amelyet a páracső és a kupola közé kell helyezni. Fő célja az időmegtakarítás, mivel a lepárlónak nincs szüksége egy második lepárlási folyamatra. A finomító lencse elvégzi a gőzök kezdeti kondenzációját, mivel a nehezebb (kevésbé illékony) anyagok visszahullanak a lepárlóedénybe, így csak a könnyebb gőzök (magasabb alkoholfokozat) jutnak át a kondenzátor vízhűtéses tekercseibe.

A finomító lencse használatához a lepárlónak állandó hideg vízáramlással kell rendelkeznie a félgömb felületének felső oldalán, mert az optimális működés feltétele a 78 - 85°C hőmérsékletű víz.. A felesleges vizet egy műanyag tömlővel (nem tartozék) kell elvezetni, amelyet a lencsén lévő réz kifolyócsőhöz kell csatlakoztatni.
Annak érdekében, hogy a lencse teljes felületét egyformán le lehessen hűteni, javasoljuk, hogy egy ruhát helyezzen el a lencse felső oldalára (ahová a víz esik). Ez a kendő elnyeli és eloszlatja az egyenletes hőmérsékletet a teljes felületen. Méret ajánlás 10L
Anyaga   nagy tisztaságú vörösréz, így a katalizációs folyamat itt is érvényesül.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
...