Pálinkafőző Dupla falú 10L

Méret:
176.900 Ft (139.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: IM-106
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 1770
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Pálinkafőző 10L dupla falú

Miért hasznos a dupla falú pálinkafőző?

A pálinkafőző üst két falú, a két fal közötti rést pedig valamilyen folyadékkal öntjük fel, ami lehet transzformátor olaj vagy víz.. A fűtőtest nem érintkezik közvetlenül a cefrével, hanem a két fal közötti folyadékot melegíti fel. Ennek hatására egyenletesen tudjuk  felmelegíteni a cefrét, és az nem fog odaégni a pálinkafőző üstjébe. 
Mivel egyenletesen melegszik a pálinkafőző üstjében a cefre, így nem fordulhat elő az, hogy a pálinkafőző üst aljáról már az utópárlati frakciók párolognak, míg a tetejéről az előpárlati frakciók. A dupla falú pálinkafőző készülékekben  az egyenletes hőelosztás miatt a frakciók közel megegyező időpontban kezdenek párologni és ennek hatására nagyon magas tisztaságú házi pálinkát készíthetünk.
 

Űrtartalom 10L
Tartozékok főzőüst, kupola, páracső, hűtő+ réz spirál

Fontos információk

Pálinkafőző vásárlása esetén, bejelentési kötelezettsége van a helyi Önkormányzatnál, ahol szükséges a számla bemutatása is. Ezen okok miatt megkérnénk kedves vásárlóinkat, hogy a főző berendezés vásárlásánál a számlázási nevet és címet ezek tudatában adják meg. A számlázási név és cím, megegyezzen a későbbi használat során a főző helyéül szolgáló címmel.

Ajándék:

-olajjal való feltöltés

- hőmérő óra (kupolába)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.