Leírás és Paraméterek
Hőmérő beépítése a pálinkafőző kupolába
A pálinkafőző kupolájában nyomon tudjuk követni a gőzök hőmérsékletét.
Miért fontos ez?
Az alkohol és víz elegye 78 °C-on kezd el párologni az üstből. A hőmérő segítségével láthatjuk a pálinkafőzőben a hőmérsékletet. Nyilvánvaló ha már a pálinkafőzőnk hőmérője 100 °C-ot mutat, akkor nem az alkoholt nyerjük ki, hanem a vizet párologtatjuk. Így folyamatos információnk van az üstben a hőmérsékletről, ez megkönnyíti az előpárlat és az utópárlat leválasztását, valamint információt nyújt, hogy hol tartunk a főzésben.
Mindenki számára nagyon fontos kiegészítő, a pálinkafőzés szinte elképzelhetetlen nélküle, kezdőknek mindenképpen ajánljuk.
A szolgáltatás igénybe vételéhez, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik egy megbeszélt időpontban elvégzik a beépítést.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.