Ez a honlap sütiket "cookie" használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával, hozzájárulását adja az alapvető és a marketing célú cookie használatához. További információt az alkalmazott cookie-ról itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat
Elfogadom

Habzásgátló AntiFoam 1L

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
  • Hatékonyabb összetétel!
  • 30.000L kezelendő léhez elég!
  • Kedvező ár = 66Ft/100L!
Cikkszám: IM-997
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható csomag feladás: 2024. május 22.

Leírás és Paraméterek

AntiFoam 1L habzásgátló

A habzásgátló egy olyan adalékanyag vagy eszköz, amelyet a habképződés megakadályozására vagy csökkentésére használnak különféle folyamatok során. A habzás számos ipari, vegyi vagy élelmiszeripari folyamatban problémát okozhat, mivel gátolja az anyagok hatékony keveredését, növeli a térfogatot, vagy megzavarhatja a gépek működését.

Az AntiFoam habzásgátló jelentősen sűrűbb, ezáltal hatékonyabb az általunk forgalmazott Foamsol habzásgátlóhoz képest.

Adagolását tekintve az AntiFoam habzásgátló esetében 100l kezelendő léhez, elegendő a 2-3ml habzásgátló hozzáadása. Hatékonyságának köszönhetően 100l kezelendő léhez hozzáadott költség 66 Ft/100L.  Kiszerelését tekintve az 1L változat már több mint 30.000L kezelendő léhez elegendő.

A habzásgátlókat általában a következő területeken alkalmazzák:

  • Élelmiszeripar: Az élelmiszeripari habzásgátlót az élelmiszer-feldolgozás során használják a habképződés csökkentésére vagy megelőzésére. A habzás problémát okozhat az élelmiszeriparban, mivel akadályozhatja a keverést, túlcsordulást okozhat, és megnehezítheti a gépek hatékony működését. Éppen ezért az élelmiszeriparban gyakran alkalmaznak habzásgátlókat a folyamatok optimalizálása érdekében.
  • Vegyipar: Itt habzásgátlókra lehet szükség a különféle vegyi folyamatok során, például szennyvízkezelésnél vagy festékek gyártásánál.
  • Sörfőzés: A sörfőzés során is használhatják a habképződés csökkentésére a cefrézés vagy erjesztés alatt, bár ezt óvatosan kell alkalmazni, hogy ne befolyásolja a sör végső karakterét.
  • Növényvédelem: Néhány növényvédő szer esetében a permetlé készítésekor, szállításakor habképződést tapasztalhatunk, amely egyrészt lelassíthatja a permetlé bekeverésének munkafolyamatát, másrészt fokozottabb balesetveszélyt is előidézhet, ha a habban halmozódnak fel a hatóanyagok. Így a növényvédő szer kontrol nélkül kerül ki a permetező tartályból.  Az Antifoam – a permetlébe kerülésének idejétől függően – alkalmas a habképződés megakadályozására, vagy a már képződött hab eloszlatására. A permetlé keverésénél ezért érdemes először az Antifoamot bekeverni a vízbe, majd ezt követően folyamatos keverés mellett a növényvédő szereket.

Kiszerelés 1L
Adagolás 2-3ml/100L

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.