Leírás és Paraméterek
Glükóz
Más néven szőlőcukor, dextróz-monohidrát.
A háztartási cukor helyett a jobb erjedés és a kevesebb "zamat" érdekében az otthon készített sörben, almaborban, borban és szeszesitalban. A normál háztartási cukrot (szacharózt) erjedéskor az élesztő először glükózra és fruktózra "osztja". A glükóz az első komponens, amelyet erjeszteni kell, így a glükóz lehetővé teszi az élesztő számára, hogy azonnal munkához lásson anélkül, hogy energiát pazarolna a fruktóz leválasztására. A két cukor szétválasztásának folyamata során elkerülhetetlenül melléktermékek és szennyeződések keletkeznek, amelyeket egyesek megéreznek, és amelyek elronthatják az otthon készített alkoholos italok élvezetét.
Kiszerelés | 5kg |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.