Leírás és Paraméterek
Prémium cefréző csomag
Cefre készítés különleges aromájú gyümölcsökből, ma már nem jelenthet gondot, ezen cefréző csomag alkalmazásával. Aromafelszabadító élesztő és illatfokozó élesztőtápanyag gondoskodik az igazán minőségi cefre elkészítéséről. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a cefre készítés alapja a kiválogatott, jól megmosott gyümölcs. Nem csak aroma kihozatalban eredményes a cefréző csomag, hanem az alkohol kihozatalt is növelni tudja, ha a megfelelő képen készítjük elő a cefrét.
Az alábbi gyümölcsökhöz javasoljuk: birsalma, bodza, faeper, eper, málna, kökény, ribizli, köszméte, vadon termő gyümölcsök, áfonya, szeder, szilva, meggy, körte, alma és déli gyümölcsökhöz is használható.
A prémium csomag segítségével 200 L cefre készíthető el.
Használata:
1. Gyümölcs mosása, majd pépesítés.
(A pépesítést követően ajánlott egy pH ellenőrzés majd beállítás)
2. Pektinbontás.
3. Négy óra múlva élesztőtápanyag (1 csomag) és élesztővel való beoltás (2 csomag).
4. A főerjedés végén további 1 csomag élesztőtápanyag hozzáadása.A cefréző prémium csomag tartalma | |
Smart pektinbontó 10 ml | |
Optimum White tápanyag 2 db | |
Uvaferm 228 élesztő 2 db |