Leírás és Paraméterek
Lallzyme Beta
Aromafelszabadító enzim
A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítását segíti elő, valamint a párlatok fajtaaromáinak további fokozásában vesz részt. A β jól tolerálja az alacsony hőmérsékletet is, 10 °C fölött aktív. Az enzimkészítmény nagy aktivitása miatt a kötött
terpénalkohol komponensek felszabadításának reakcióideje 12 °C-on 5 g/hl dózis mellett 4-5 hét, 14-16 °C-on 3-4 hét. Az
enzimet zajos erjedés után, végerjedésben is bekeverhetjük a cefrébe 5 g/q dózisban és az erjedés után 3-4 héttel főzzük
le a cefrét (körténél és bogyósoknál legfeljebb 1 hét után!).
Kiszerelés | 10gr |
Adagolás | 5g/hl |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.